1 σχόλιο

Άδεια διαμονής δεκαετούς διάρκειας

• Έντυπο αίτησης
• Δύο (2) έγχρωμες πρόσφατες φωτογραφίες σε φυσική μορφή.

• Επικυρωμένο αντίγραφο ισχύοντος διαβατηρίου ή ταξιδιωτικού εγγράφου αναγνωρισμένου από την χώρα μας με την προβλεπόμενη, όπου απαιτείται, ισχύουσα θεώρηση εισόδου.

• Παράβολο με τη μορφή ηλεκτρονικού παραβόλου. Για άδεια διαμονής διάρκειας μέχρι δέκα έτη το ύψος ορίζεται σε εξακόσια (600) ευρώ.

• Βεβαίωση των αρμοδίων κατά περίπτωση αρχών, για τις περιπτώσεις που οι τίτλοι διαμονής δεν έχουν εκδοθεί από τις υπηρεσίες Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, για τον συνολικό χρόνο νόμιμης διαμονής στην ελληνική επικράτεια ή ακριβή φωτοαντίγραφα προηγούμενων αδειών διαμονής από τις οποίες να αποδεικνύεται δεκαετής νόμιμη διαμονή του στην Ελλάδα κατά την τελευταία δωδεκαετία .

• Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα, για την πλήρη κάλυψη ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης ή επικυρωμένο αντίγραφο βιβλιαρίου υγείας του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

• Αποδεικτικό εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων.

• Αποδεικτικά πλήρωσης των προϋποθέσεων ανανέωσης της άδειας διαμονής που κατείχε.

One comment on “Άδεια διαμονής δεκαετούς διάρκειας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: